HTMbuzz

HTMbuzz rijdt van 6.00 tot 24.00 uur. Afhankelijk van het aantal reizigers en het traject rijden wij 2 tot 8 ritten per uur. 

foto 1 (3549) htmbuzz

Onze bussen hebben de nummers 18, 21, 22, 23, 24, 25, 26 en 28. Elke HTMbuzz heeft 78 zit- en staanplaatsen. Naast het aanbieden van veilig, comfortabel en betrouwbaar busvervoer wil HTMbuzz ook een bijdrage leveren aan het milieu. Onze bussen rijden op aardgas en hebben zo geringe uitstoot van schadelijke stoffen. 

Actuele reisinformatie

Ook biedt HTMbuzz actuele reisinformatie in de bus. Achter de chauffeur zie je een scherm met daarop de eerstvolgende 3 of 4 haltes. Tijdens de rit wordt de naam van de eerstvolgende halte in de bus omgeroepen. 

Wat mag wel of niet mee? 

Honden mogen met HTMbuzz gratis mee, maar wel aangelijnd. Is je hond te groot om op schoot te zitten? Koop dan een extra kaartje bij de chauffeur voor je hond. 

Vanwege de beperkte loopruimte mogen fietsen helaas niet mee in de bus. Heb je een vouwfiets? Overleg eerst met de chauffeur of deze mee mag en waar je de vouwfiets kwijt kunt in de bus.

Kinderwagens of rolstoelen mogen ook mee. Maar maximaal 1 of 2. Overleg eerst met de chauffeur bij de halte voordat de bus verder rijdt. Onze chauffeurs helpen graag een handje mee. Elke HTMbuzz heeft een speciale plank om de rolstoel in de bus te rijden.

 

HTM helpt je graag

Klantenservice: 0900-4864636

(elke werkdag van 7.00-19.00 uur, gebruikelijke belkosten)
Of op Facebook en Twitter.