Techniek

CNC Draaier - Monteur Mobiturn

  • Den Haag
  • Fulltime
  • MBO
  • € 1647 - € 3217 a month
  • Deadline: 28 September 2021

Met piepende wielen de bocht door? Echt niet! Daar zorg jij wel voor!

Wat ga je doen?

Pieeeeeeeep......Ken je dat, een tram die de bocht door gaat en een vreselijk hard piepend geluid geeft? Dat is iets wat we bij HTM niet willen.

In verband met een uitbreiding van ons werkpakket ontstaat deze vacature. Als CNC Draaier ben je werkzaam bij de afdeling Voertuigen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ruim 400 voertuigen (trams, bussen en bedrijfswagens) op verschillende locaties. Jij werkt aan onze trams en houdt de wielen van de tram mooi glad. Samen met al je collega's in de werkplaats draag je bij aan een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de voertuigen. Dit doe je overdag en in de avond. Benieuwd hier dit er uit ziet? Kijk hier

We hebben drie verschillende type trams. Alle trams hebben unieke waardes als het gaat om wielen afdraaien. Iedere tram komt om de zoveel aantal kilometer bij jou binnen om weer als nieuw naar buiten te rijden. Met behulp van de Mobiturn maak jij de wielen weer mooi rond. Je werkt met een computergestuurde draaibank en draait een heel klein metalen laagje van de wielen af. Ook onderhoud aan de machine doe je zelf en je lost kleine storingen op. Daarnaast ben je inzetbaar voor mechanische werkzaamheden aan de draaistellen van de trams.

Veiligheid vinden wij belangrijk. Dat wil zeggen dat je pas begint met je werkzaamheden als je (samen met je collega) alle veiligheidsregels in acht hebt genomen.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega die goed zelfstandig kan werken en bestand is tegen repeterende werkzaamheden. Een goede CNC Draaier stelt de computer in en luistert en observeert of de machine goed het werk doet. Een goed concentratievermogen is daarom essentieel.

We hebben te maken met piekbelasting. Dat wil zeggen, dat als het wat rustiger is bij de Mobiturn, je onderhoudswerkzaamheden uitvoert in de werkplaats. Afhankelijk van je kennis en ervaring, zal dit vooral aan de draaistellen zijn. De werkzaamheden doe je met meerdere collega's.

Uiteraard leiden wij jou op tot volwaardig monteur met alle veiligheidsopleidingen en specifieke kennis van de voertuigen. Afhankelijk van jouw ambities maken we met jou een ontwikkelplan om te kijken naar jouw toekomst.

We verwachten een pro-actieve houding en iemand die een bijdrage levert aan het proces van continue verbeteren binnen onze afdeling. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijk communicatieve vaardigheden. Als vanzelfsprekend ben je kwaliteitsgericht en kostenbewust en draag jij vanuit jouw rol hier aan bij.

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een mbo 2/3 diploma met richting van verspaner fijnmechanische techniek, allround verspaner of CNC frezer/ CNC draaier
  • Minimaal één jaar werkervaring aan een draaibank
  • Je bent in het bezit van VCA of bereid deze te halen

Wat bieden we je?

In de HTM cao is deze functie ingedeeld in salarisschaal 5 en heeft een maximaal te bereiken salaris van € 3.217 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je ook in aanloopschaal 4 geplaatst worden. We bieden jou verder een rol in een dynamische en prettige werkomgeving, waar we op een directe maar respectvolle manier met elkaar omgaan. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Een medische- en psychologische keuring maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


The department

De afdeling Techniek en Projecten is verantwoordelijk voor een optimale technische dienstverlening en bestaat uit drie bedrijfsonderdelen: Voertuigen, Infrastructuur en Techniek Ontwikkeling & Projecten. De afdeling ondersteunt het reizigersvervoer door het technisch beheer van de voertuigen en de infrastructuur.

Bij het bedrijfsonderdeel Voertuigen zorgen de medewerkers voor het onderhoud van de voertuigen (Rail en Bus) zodat we onze reizigers iedere dag veilig en comfortabel naar hun bestemming kunnen brengen. Het bedrijfsonderdeel Onderhoud Wagenpark is verantwoordelijk voor het onderhoud van onze stads- en tourbussen.