HTM zet opnieuw extra trams en bussen van en naar Scheveningen

Vele mensen willen genieten van het mooie weer op de stranden van Scheveningen. Net zoals dinsdag en woensdag, zet HTM ook donderdag 25 augustus extra trams en bussen in om het grote aanbod aan strandgangers naar Scheveningen te vervoeren vanaf stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal. Zo worden er meer extra trams 1 ingezet. 

 

Deze rijden vanaf station Hollands Spoor via halten Weteringkade en CS/Schedeldoekshaven via het centrum over de route van tram 1 naar Scheveningen. De reguliere tram 1 rijdt zijn normale route. Tram 9 rijdt met de nieuwe trams tussen Vrederust en Madurodam. Vanwege spoorwerkzaamheden op het traject tussen Madurodam en Scheveningen, moeten reizigers daar overstappen op bus 69. Ook hier zet HTM extra bussen in om de reizigers verder te vervoeren naar Scheveningen. Bus 69 vervangt tram 9 tijdens de werkzaamheden aan rails en halten die plaatsvinden tussen 22 augustus en 11 december aanstaande. Tot slot zet HTM extra bussen in op buslijn 22 tussen Duinzigt en Duindorp.

Met deze extra inzet van trams en bussen hoopt HTM de reizigers snel, veilig en betrouwbaar naar het strand te vervoeren, zodat iedereen kan genieten van het mooie weer. HTM vraagt reizigers wel om begrip voor de soms langere wachttijden en drukte in bus en tram van en naar Scheveningen.