Tot 8 januari 2016 rijdt de kersttram dwars door Den Haag en Delft

Tot 8 januari 2016 rijdt de kersttram dwars door Den Haag en Delft. De rijkversierde tram heeft de bekende kerstmuts, duizenden ledlampjes en is geheel bestickerd met afbeeldingen van de Haagse skyline en spreuken voor de feestdagen. Van binnen klinken non-stop de bekendste kerstsongs.

 

De tram rijdt volgens de normale dienstregeling op tram 1 en is te volgen via OV zoeker.
Op 9 december heeft HTM, samen met de gemeente Den Haag en Sky Radio de kersttram feestelijk in gebruik genomen. Klik hier voor het filmpje.

Algemeen directeur HTM Jaap Bierman: “Zowel onze reizigers als onze trambestuurders hebben de kersttram gemist in de afgelopen jaren. Een blikvanger voor Den Haag in deze kerstperiode. Ik draag de kersttram graag op aan onze Raad van Kinderen, een groep leerlingen van de Koos Meindertsschool uit Den Haag die ons het afgelopen jaar hebben geadviseerd over hoe wij ons OV kunnen verbeteren. Eén van hun ideeën, om weer een kersttram te laten rijden, is hiermee dus écht in praktijk gebracht.

Winactie

Het is nu nog nóg leuker om te reizen met de kersttram, want ook de binnenkant is in kerstsfeer gebracht. Maak in de tram een leuke Santaselfie bij de open haard in onze sfeervolle huiskamerhoek. Deel je Santaselfie samen met je persoonlijke reisverhaal op Facebook.nl/HTMPersonenvervoer of #SantaselfieDenHaag. De mooiste en grappigste verhalen met Santaselfie maken kans op een diner voor 2 in de Hoftrammm.

De actie loopt tot 25 december. In de eerste week van januari maken we bekend wie er lekker kan gaan dineren in de Hoftrammm.