Nieuws

Park+Beach nu ook met HTM Fiets

Vanaf 1 april kan je met Park+Beach er ook voor kiezen verder te reizen met de HTM Fiets. Je reserveert voor je auto in 1 van de 3 deelnemende garages een plekje en je huurt  voor 1 persoon de HTM Fiets voor je heen en terugreis.  Uiteraard kun je er ook voor kiezen om met de tram verder te reizen. Wil je met meer personen dan kan je tot maximaal 5 personen tram of fiets bijboeken. Park+Beach gaat in per 1 april 2021.

De deelnemende garages zijn

  • CS-New Babylon waar je verder kunt reizen met tram 9 vanaf halte Centraal Station naar Scheveningen en later weer terug. Of haal een HTM Fiets in de fietsstalling onder het Koningin Julianaplein. Je vindt die op de plattegrond van de HTM Fietsapp die je nodig hebt voor het ontsluiten van de fiets.
  • Laakhaven waar je verder kunt reizen met tram 1 van Leeghwaterplein of tram 1 of 11 vanaf Hollands Spoor naar Scheveningen of tram 12 vanaf Hollands Spoor naar Duindorp en later weer terug. Liever fietsen? Haal een HTM Fiets in de fietsenstalling boven de achteruitgang van station Hollands Spoor in de Waldorpstraat. Je vindt die op de plattegrond van de HTM Fietsapp die je nodig hebt voor het ontsluiten van de fiets.
  • Malieveld waar je verder kunt reizen met tram 9 vanaf halte Malieveld naar Scheveningen en later weer terug. Of haal een HTM Fiets in de fietsstalling in de Malieveld garage.

Hoe werkt het?

Je boekt bij Q-Park een Park+Beach plek voor je auto en krijgt een e-mail met informatie voor het parkeren, het gebruik van de tram of de fiets, en de voorwaarden. Een parkeerplek kost 5 euro met 1 reiziger. Voor elke extra reiziger betaal je 1 euro extra.

Corona

Reis je met HTM hou dan graag rekening met de coronamaatregelen. Draag in bus of tram een mondkapje, vermijd drukte, en hou zoveel mogelijk 1,5 m afstand.

  • Wordt het druk op Scheveningen? Bedenk dan of je ook op een andere dag kunt gaan.
  • In het OV is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • De zitplaatsen in de tram zijn beschikbaar, maar geef elkaar de ruimte ook als je moet staan
  • Tijdens drukke dagen probeert HTM extra trams in te zetten, zodat een ieder veilig kan reizen

Meer informatie of een ticket kopen? Kijk dan op deze pagina.