NIEUWS

Zomerdienstregeling

Zomerdienstregeling van HTM start op zaterdag 18 juli

Tijdens de vakantieperiode van zaterdag 18 juli t/m zondag 30 augustus rijdt HTM een zomerdienstregeling. De zomerse vertrektijden staan in onze reisplanner.
In deze tijd is vakantie in eigen land en misschien wel in eigen stad, populairder dan ooit. Het OV is weer voor iedereen en mag ook voor leuke uitjes gebruikt worden. Den Haag heeft genoeg moois te bieden en HTM brengt u er graag heen met bus en tram. We vertrouwen erop dat iedereen zich aan de afspraken houdt.

In de zomer gaan de werkzaamheden in de stad gewoon door, soms moeten bussen en trams hiervoor omrijden. Ga voorbereid op pad en plan uw reis vóór vertrek.

HTM wenst iedereen een fijne zomer toe!

Wijzigingen en werkzaamheden

Tram

  • Tram 34 is nieuw, deze lijn gaat vanaf donderdag 23 juli (na spoorwerkzaamheden Edisonstraat) rijden op maandag t/m vrijdag in de ochtend- en middagspits. Tram 34 rijdt tussen Zoetermeer Lansingerland en Den Haag De Savornin Lohmanplein over een gecombineerde route van tram 3 en 4. Kijk hier voor de route en halten van tram 34. 
  • Op het drukste deel van de route van tram 9 - tussen Scheveningen Noord en Station Hollands Spoor - rijden in de zomer extra trams.

Bus

  • Bus 23 rijdt in de zomerdienst alle dagen van de week tussen 9.00 en 20.00 uur door naar Kijkduin
  • Spitsbus 27 rijdt niet tijdens de zomerdienst
  • De nachtbussen N1 t/m N6 rijden tot 1 september niet. In september wordt gekeken of de nachtbussen op vrijdag- en zaterdagnacht weer gaan rijden.

Werkzaamheden

  • Op 6 juli is gestart met de herinrichting van het Soestdijkseplein. Deze werkzaamheden duren t/m zondag 30 augustus en hebben gevolgen voor bus 25, 26 en 27. Kijk hier voor alle informatie. 
  • Op zaterdag 18 juli starten spoorwerkzaamheden in de Edisonstraat, deze duren t/m woensdag 22 juli. De werkzaamheden hebben gevolgen voor tram 3 en 12. Kijk hier voor alle informatie. 
  • Op maandag 31 augustus starten werkzaamheden aan sporen en halten in het Haagse centrum en in Scheveningen op het traject van tram 1. De route van tram 1 wordt ingekort van Delft Tanthof naar het centrum van Den Haag. Er gaat een vervangende bus rijden tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen Noord. Bus 22, 24 en 28 gaan een omleidingsroute rijden.