NIEUWS

Zomerdienstregeling

Zomerdienstregeling van HTM start op zaterdag 17 juli

Tijdens de vakantieperiode van zaterdag 17 juli t/m zondag 29 augustus rijdt HTM een zomerdienstregeling. De zomerse vertrektijden staan in onze reisplanner.
Het OV is weer voor iedereen en mag ook voor leuke uitjes gebruikt worden. Den Haag heeft genoeg moois te bieden en HTM brengt u er graag heen met bus en tram. Wel is het gebruik van een mondkapje voorlopig nog verplicht.

In de zomer gaan de werkzaamheden in de stad gewoon door, soms moeten bussen en trams hiervoor omrijden. Ga voorbereid op pad en plan uw reis vóór vertrek.

HTM wenst iedereen een fijne zomer toe!

Wijzigingen en werkzaamheden

Tram

  • Er zijn werkzaamheden bij het Centraal Station vanaf 17 juli tot en met 15 augustus. Dit heeft gevolgen voor tram 2, 3, 4 en 6. 
  • Tram 34 rijdt deze zomerdienst niet. 
  • Op tram 9 rijden vanaf 17 juli tot en met 15 augustus blauw-witte trams door de werkzaamheden bij het Centraal Station. Op de route van tram 9 rijden meer trams in de zomer.

Bus

Werkzaamheden

  • Er zijn werkzaamheden bij het Centraal Station vanaf 17 juli tot en met 15 augustus. Dit heeft gevolgen voor tram 2, 3, 4 en 6.
  • Vanaf 23 augustus zijn er werkzaamheden bij de Troelstrakade en heeft bus 26 een omleiding. Houdt deze website daarvoor in de gaten.