HTM aangepaste dienstregeling winterse omstandigheden

Als HTM aangepaste dienstregeling winterse omstandigheden rijdt, gelden de volgende aanpassingen:

Alle trams rijden de normale routes, er rijden wel minder trams en de reistijd is langer.

Tram 11 rijdt met de rood/beige trams. Deze trams hebben een hoge instap. Kijk bij reisadvies tram 11 welke lage vloer trams en bussen stoppen in de buurt van de halten van tram 11.

Tram 34 rijdt niet. Tram 34 rijdt normaal gesproken op werkdagen tussen 7:00 en 19:00 tussen Den Haag De Savornin Lohmanplein en Lansingerland Zoetermeer. Kijk bij reisadvies tram 34 welke trams stoppen bij de vervallen halten van tram 34.

 

De meeste bussen rijden de normale routes, er rijden wel minder bussen en de reistijd is langer.

Bus 28 rijdt niet tussen Station Den Haag Centraal en Den Haag Zuiderstrand. Er rijden geen elektrische bussen, maar aardgas bussen op de route van bus 28. Kijk bij reisadvies bus 28 welke trams en bussen stoppen in de buurt van de vervallen halten van bus 28.

Bus 29 rijdt niet. Bus 29 rijdt normaal gesproken op werkdagen tijdens de spits. In de ochtendspits van Station Rijswijk naar Den Haag Oude Waalsdorperweg en in de middagspits van Den Haag Oude Waalsdorperweg naar Station Rijswijk. Kijk bij reisadvies bus 29 welke trams en bussen stoppen in de buurt van de vervallen halten van bus 29.

 

De elektronische borden bij de halte tonen niet actuele vertrektijden. 

 

Houd in deze periode rekening met meer reistijd en overstap. Ga goed voorbereid op reis!