HTM Nachtbuzz

Wil je ‘s nachts nog naar huis en rijdt de normale tram of bus niet meer? Ga dan met 1 van 6 HTM Nachtbuzz-lijnen. De nachtbussen van HTMbuzz vertrekken vanuit het centrum van Den Haag bij halte Buitenhof en rijden tot in de vroege uurtjes naar Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Ypenburg en Leidschenveen, Nootdorp en Delft. De bussen en halten zijn te herkennen aan de nummers N1 t/m N6. 

Waar en wanneer rijdt de HTM Nachtbuzz?

Vanaf 14 december jl. is het nachtnet uitgebreid naar o.a. Voorschoten, Wassenaar, Vroondaal en de Binckhorst. 
De HTM Nachtbuzz-lijnen vertrekken op vrijdag- en zaterdagnacht om 01:00 uur vanuit het centrum van Den Haag en rijden ieder uur tot 05.00 uur.

Check in en uit met je OV-chipkaart € 5,00

In de HTM Nachtbuzz check je bij het instappen in met je OV-chipkaart bij de kaartlezer en bij het uitstappen check je uit. Je betaalt een vast bedrag van € 5,00 per rit. Je kunt zowel een anonieme als een persoonlijke OV-chipkaart gebruiken. Een  speciaal reisproduct op je kaart zetten is niet meer nodig.

Koop een kaartje via de HTM Ticket app € 5,00

Download de HTM Ticket app op je smartphone. Koop hier met je creditcard of iDeal een HTM nachtbuzz-kaart. Het kaartje is alleen te koop op vrijdag en zaterdag in de HTM Ticket app. Het kaartje is alleen geldig op de dag van aankoop. Dus op vrijdag koop je het kaartje HTM Nachtbuzz Vrijdagavond. Dit kaartje is geldig op de HTM Nachtbuzz in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het kaartje HTM Nachtbus Zaterdagavond is alleen te koop op zaterdag en geldig in de nacht van zaterdag op zondag.

Los kaartje? HTM Nachtbuzz-kaart € 5,-

Koop voor € 5,- een los kaartje bij de buschauffeur van de HTM Nachtbuzz. Je betaalt met je bankpas of creditcard. Het HTM Nachtbuzz-kaartje is de hele nacht geldig na aankoop. Overstappen is toegestaan op andere HTM Nachtbuzz-lijnen en op de Arriva nachtbus 800 tussen Zoetermeer en Leiden. Het kaartje is niet geldig op alle andere tramlijnen van HTM, buslijnen van HTMbuzz en andere vervoerders.

HTM nachtbuzz aangepast 

HTM helpt je graag

Klantenservice: 0900-4864636

(gebruikelijke belkosten)

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22:00 uur
Zaterdag 08:00 – 22:00 uur
Zondag 09:00 – 22:00 uur
Of op Facebook en Twitter.