Nachtbus

Wil je ‘s nachts naar huis en is de laatste bus of tram vertrokken? Ga dan met 1 van 6 nachtbus-lijnen. De nachtbussen van HTM vertrekken vanuit het centrum van Den Haag rijden tot in de vroege uurtjes naar Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Ypenburg, Voorschoten, Wassenaar, Leidschenveen, Nootdorp en Delft. De bussen en halten zijn te herkennen aan de nummers N1 t/m N6. De  bussen vertrekken bij halte Buitenhof, ter hoogte van Café Dudok.

Waar en wanneer rijdt de nachtbus?

De nachtbus-lijnen vertrekken op vrijdag- en zaterdagnacht vanuit het centrum van Den Haag van 1.00 tot 5.00 uur en vertrekken ieder uur. Kijk hier voor de plattegrond met de routes van de nachtbussen.

Check in en uit met je OV-chipkaart € 5,00

In de nachtbus check je bij het instappen in met je OV-chipkaart bij de kaartlezer en bij het uitstappen check je uit. Je betaalt een vast bedrag van € 5,00 per rit. Je kunt zowel een anonieme als een persoonlijke OV-chipkaart gebruiken. 
Let op! Wil je overstappen op een andere nachtbus? Vraag dan een Overstapkaartje bij de buschauffeur. Bij het instappen in de volgende nachtbus, in dezelfde nacht, laat je het Overstapkaartje zien aan de buschauffeur. Check niet opnieuw in met je OV-chipkaart, anders betaal je weer € 5,-.

Koop een kaartje via de HTM Ticket app € 5,00

Download de HTM Ticket app op je smartphone. Koop hier met je creditcard of iDeal een nachtbus-kaart. Het kaartje is alleen te koop op vrijdag en zaterdag in de HTM Ticket app. Het kaartje is alleen geldig op de dag van aankoop. Dus op vrijdag koop je het kaartje nachtbus Vrijdagavond. Dit kaartje is geldig op de nachtbussen in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het kaartje nachtbus Zaterdagavond is alleen te koop op zaterdag en geldig in de nacht van zaterdag op zondag. Overstappen op een andere nachtbus in dezelfde nacht is toegestaan.

Koop een los kaartje in de nachtbus

Koop voor € 5,- een los kaartje bij de buschauffeur van de nachtbus. Je betaalt met je bankpas of creditcard. Het nachtbus-kaartje is de hele nacht geldig na aankoop. Overstappen is toegestaan op andere nachtbus-lijnen en op de Arriva nachtbus 800 tussen Zoetermeer en Leiden. Het kaartje is niet geldig op alle andere tramlijnen en buslijnen van HTM en andere vervoerders.

HTM nachtbuzz aangepast 

HTM helpt je graag

Klantenservice: 0900-4864636

(gebruikelijke belkosten)

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22:00 uur
Zaterdag 08:00 – 22:00 uur
Zondag 09:00 – 22:00 uur
Of op Facebook en Twitter.