CPC-loop evenement op zondag 10 maart

Op zondag 10 maart lopen duizende hardlopers de CPC-loop over diverse afstanden tot een halve marathon. Hiervoor zijn er omleidingen vanaf het begin van de dag tot ongeveer 19 uur. De meeste omleidingen duren minder lang dat heeft te maken met de doorkomst van de hardlopers op de verschillende looproutes.

Er zijn omleidingen voor de tramlijnen 1, 3, 9 en 12 en voor de buslijnen 20, 21, 22, 23, 24 en 28. 

Daarnaast hebben tramlijn 1, 9, 11 en 16 oponthoud wanneer de hardlopers voorbij komen. Deze lijnen worden wanneer mogelijk op diverse plekken op de route doorgelaten.

HTM zet daarnaast bus 69 in tussen Centraal Station en Scheveningen Noord. Bus 69 stopt maar 1 keer bij de tijdelijke halte Kurhaus op de Zwolsestraat dichtbij de Gevers Deynootweg.

Vooral de omgeving Statenkwartier, Duindorp en de Vogelwijk zijn tussen 10 en 17 uur slecht bereikbaar. Ook het herstellen van de dienstregeling na het vrijgeven van de route kost mogelijk veel tijd. Houd daarom rekening met extra veel reistijd.

LET OP! Alle genoemende tijden zijn bij benadering. Ook het herstellen van de dienstregeling na afloop van de CPC loop kost tijd. Houd daarom rekening met extra reistijd.

Evenement

Van:
10 maart 2019
Tot:
04 maart 2019

De maatregelen worden per tram- of buslijn beschreven, via onderstaande links of door te klikken op een lijnnummer hierboven komt u bij de informatie over uw tram of bus.

Omleidingen tram

Omleidingen bus

Extra bus

  • Bus 69 is een pendelbus van 12.00 tot 18.00 uur tussen Centraal Station en Scheveningen Noord die stopt onderweg bij de tijdelijke halte Kurhaus op de Zwolsestraat.