Update verbouwing busplatform station Den Haag Centraal

Woensdag 10 april begint de volgende fase van de werkzaamheden aan het busplatform. De werkzaamheden zijn afgelopen week zodanig gevorderd dat dit mogelijk is. Naar verwachting duren de werkzaamheden op het busplatform nog tot medio november 2019.

De bushalten worden op woensdag 10 april verplaatst. De uitstaphalte blijft nog op de huidige plek. Deze situatie duurt tot zaterdag 13 april aanvang dienst.

Op zaterdag 13 april wordt de toegang aan de Rijnstraat afgesloten en is het busplatform alleen toegankelijk vanaf de kant van het Anna van Buerenplein aan de kant van Metro E. Het laatste deel van de oude overkapping wordt gesloopt en daarna start de herinrichting van het platform.

De bushalten komen tijdens de werkzaamheden te liggen op het achterste deel van het busplatform. Toegang tot het busplatform is alleen mogelijk vanaf de kant van het Anna van Buerenplein. De toegang aan de Rijnstraat kant is deze hele periode niet in gebruik.

Hou rekening met extra looptijd van en naar het busplatform.

Overig

Van:
13 april 2019
Tot:
09 november 2019

Onduidelijk waar de bushalte is?
Tijdens de werkzaamheden veranderen de locaties van de bushaltes. Daarom is een stationsteward op het busplatform aanwezig. De stationsteward beantwoordt uw vragen, wijst u de weg en begeleidt mensen met een beperking naar de juiste perrons.

De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur. Indien nodig wordt op zaterdagen gewerkt tussen 07.00 en 17.00 uur.

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden?
Kijk op de Facebookpagina met informatie over de voortgang van het project: www.facebook.com/KWSBusplatformDHC