Zaterdag 1 juli start zomerdienstregeling

Vanaf zaterdag 1 juli rijden de bussen en trams van HTM volgens een zomerdienstregeling. In de zomervakantie zijn er minder reizigers dan in de rest van het jaar. Daarom past HTM de dienstregeling aan. Voor de meeste bussen en trams betekent dit dat de frequentie iets lager wordt. De zomerdienst duurt tot en met zondag 20 augustus.

Gewijzigde tijden

Van:
01 juli 2017
Tot:
21 augustus 2017

Veel werkzaamheden in de zomer
In de zomerperiode starten diverse werkzaamheden die gevolgen kunnen hebben voor de route van tram en bus.

  • Op zaterdag 1 juli starten langdurige werkzaamheden rond Station Hollands Spoor. Het Stationsplein wordt heringericht en de huidige 5 tramhalten maken plaats voor 2 moderne, toegankelijke eilandperrons. Alle trams en bussen die langs Station HS rijden, krijgen een andere route. Deze situatie duurt t/m 17 december 2017. Klik hier voor alle informatie over de gewijzigde routes van trams en bussen.
  • Zaterdag 1 en zondag 2 juli wordt er gewerkt aan de sporen en wissel bij Ternoot. De route van tram 2, 3, 4 en 6 wijzigt. Klik hier voor de informatie over routes van tram 2, 3, 4 en 6.
  • Vanaf maandag 3 juli t/m zondag 20 augustus wordt er gewerkt aan de sporen in Zoetermeer, de zgn. Krakeling. De route van tram 3 wijzigt. Klik hier voor de informatie over de gewijzigde route van tram 3.
  • Van zaterdag 8 t/m vrijdag 21 juli vinden spoorwerkzaamheden plaats op het Kerkplein in Den Haag. Tram 16 wordt omgeleid via de route van tram 1. Klik hier voor de informatie over de omleidingsroute van tram 16.

Ga voorbereid op reis!
Voorkom verrassingen en raadpleeg voor vertrek de routeplanner voor de meest actuele situatie.
HTM wenst alle reizigers een mooie zomer toe!