HTM Nachtbus

Wil je vrijdag- of zaterdagnacht naar huis en is de laatste bus of tram vertrokken? Ga dan met 1 van 6 HTM Nachtbus-lijnen. Koop een kaartje via de HTM Ticket app, koop een los kaartje bij de buschauffeur of check in en uit met je OV-chipkaart. 

Check in en uit met je OV-chipkaart € 5,00 

In de HTM Nachtbus check je bij het instappen in met je OV-chipkaart bij de kaartlezer en bij het uitstappen check je uit. Je betaalt een vast bedrag van € 5,00 per rit. Je kunt zowel een anonieme als een persoonlijke OV-chipkaart gebruiken.
Let op! Wil je overstappen op een andere nachtbus? Vraag dan een Overstapkaartje bij de buschauffeur. Bij het instappen in de volgende nachtbus, in dezelfde nacht, laat je het Overstapkaartje zien aan de buschauffeur. Check niet opnieuw in met je OV-chipkaart, anders betaal je weer € 5,-

Koop een kaartje in de HTM Ticket app € 5,00 

Download de HTM Ticket app op je smartphone. Koop hier met je creditcard of iDeal een HTM nachtbus-kaart. Het kaartje is alleen te koop op vrijdag en zaterdag in de HTM Ticket app.

Het kaartje is alleen geldig op de dag van aankoop. Dus op vrijdag koop je het kaartje HTM Nachtbus Vrijdagavond. Dit kaartje is geldig op de HTM Nachtbus in de hele nacht van vrijdag op zaterdag. Het kaartje HTM Nachtbus Zaterdagavond is alleen te koop op zaterdag en geldig in de hele nacht van zaterdag op zondag.

Overstappen op andere HTM Nachtbus-lijnen in dezelfde nacht is toegestaan.

Nachtbuzzticketapp

Los kaartje? HTM Nachtbus-kaart € 5,-

Koop voor € 5,- een los kaartje bij de buschauffeur van de HTM Nachtbus. Je betaalt (contactloos) met je bankpas of creditcard (Visa, Mastercard).

Het HTM Nachtbus-kaartje is de hele nacht geldig na aankoop. Overstappen is toegestaan op andere HTM Nachtbus-lijnen en op de Arriva nachtbus 800 tussen Zoetermeer en Leiden. Het kaartje is niet geldig op alle andere tram- en buslijnen van HTM en andere vervoerders.

Alle andere vervoerbewijzen zijn niet geldig in de HTM Nachtbus.

Reizen met de HTM Nachtbus

De nachtbussen vertrekken vanuit het centrum van Den Haag bij halte Buitenhof. Ze rijden tot 5.00 uur ‘s nachts naar onder andere Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Leidschenveen en Zoetermeer. Ideaal voor na een avondje stappen.

HTM Nachtbuslijnen N1, N2, N3, N4, N5 en N6.
Op vrijdag- en zaterdagnacht, van 01.00 uur tot 05.00 uur.

Vertrekpunt is het centrum van Den Haag (halte Buitenhof). 

Bekijk de lijnennetkaart nachtbussen.

nachtbus, calltoaction def.

HTM helpt je graag

Klantenservice: 0900-4864636

(gebruikelijke belkosten)

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22:00 uur
Zaterdag 08:00 – 22:00 uur
Zondag 09:00 – 22:00 uur
Of op Facebook en Twitter.