HTM Nachtbuzz

Wil je ‘s nachts nog naar huis en rijdt de normale dienstregeling niet meer? Ga dan met 1 van 6 HTM Nachtbuzz-lijnen. Koop een kaartje in de HTM ticket app, koop een los kaartje of zet een speciaal reisproduct op je OV-chipkaart. Alle andere vervoerbewijzen zijn niet geldig in de HTM Nachtbuzz.

Koop een kaartje in de HTM Ticket app € 4,50

Download de HTM Ticket app op je smartphone. Koop hier met je creditcard of iDeal een HTM nachtbuzz-kaart. Het kaartje is alleen te koop op vrijdag en zaterdag in de HTM Ticket app. Het kaartje is alleen geldig op de dag van aankoop. Dus op vrijdag koop je het kaartje HTM Nachtbuzz Vrijdagavond. Dit kaartje is geldig op de HTM Nachtbuzz in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het kaartje HTM Nachtbus Zaterdagavond is alleen te koop op zaterdag en geldig in de nacht van zaterdag op zondag. Nachtbuzzticketapp

Los kaartje? HTM Nachtbuzz-kaart € 5,-

Koop voor € 5,- een los kaartje bij de buschauffeur van de HTM Nachtbuzz.
Je betaalt (contactloos) met je bankpas of creditcard (Visa, Mastercard)


Het HTM Nachtbuzz-kaartje is de hele nacht geldig op stempeldatum. Overstappen is toegestaan op andere HTM Nachtbuzz-lijnen. Het kaartje is niet geldig op alle andere tramlijnen van HTM, buslijnen van HTMbuzz en andere vervoerders.

Het losse HTM Nachtbuzz-kaartje is ook geldig op de Arriva nachtbus 800 tussen Zoetermeer en Leiden.

Nachtbuzzkaart2017

Speciaal reisproduct op je OV-chipkaart en betaal € 4,50

Zet gratis eenmalig het HTM Nachtbuzz  reisproduct op je OV-chipkaart en betaal vervolgens elke keer dat je reist met de HTM Nachtbuzz € 4,50 per reis.

Hoe werkt het?

  • Ga met je OV-chipkaart naar een gele Oplaad- en ophaalautomaat (type CVV)
  • Kies voor ‘Opladen reisproduct’
  • Kies product ‘HTM Nachtbuzz €0’
  • Zet het reisproduct op je OV-chipkaart. Dit is gratis.

Als je dan gaat reizen met de HTM Nachtbuzz, check je in met je OV-chipkaart. De kaartlezer herkent dit reisproduct en je betaalt eenmalig € 4,50 met je saldo op je OV-chipkaart. Zorg dus dat er voldoende geld op je OV-chipkaart staat.

Het reisproduct ‘HTM Nachtbuzz’ moet op je OV-chipkaart staan, anders kun je niet inchecken bij de kaartlezers in de HTM Nachtbuzz.

Reizen met de HTM Nachtbuzz

De nachtbussen vertrekken vanuit het centrum van Den Haag bij halte Buitenhof. Ze rijden tot 5.00 uur ‘s nachts naar onder andere Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Leidschenveen en Zoetermeer. Ideaal voor na een avondje stappen.

HTM Nachtbuzzlijnen N1, N2, N3, N4, N5 en N6.
Op vrijdag- en zaterdagnacht, van 01.00 uur tot 05.00 uur.

Vertrekpunt is het centrum van Den Haag (halte Buitenhof). 
Bekijk de routes en halten en de vertrektijden van de Nachtbuzz-lijnen.

nachtbus, calltoaction def.

HTM helpt je graag

Klantenservice: 0900-4864636

(gebruikelijke belkosten)

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22:00 uur
Zaterdag 08:00 – 22:00 uur
Zondag 09:00 – 22:00 uur
Of op Facebook en Twitter.