Park + Beach

Voordelig parkeren én zo bij zee!

Hoe werkt het?

Door bij Q-Park CS-New Babylon, Laakhaven of Malieveld een parkeerplek te reserveren met Park+Beach reis je eenvoudig verder naar Scheveningen. Bij CS-New Babylon reis je met tram 9 vanaf de halte Centraal Station, bij Malieveld met tram 9 vanaf de halte Malieveld en bij Laakhaven met tram 1 vanaf de halte Leeghwaterplein, tram 1 of 11 vanaf halte Hollands Spoor en met tram 12 vanaf halte Hollands Spoor naar Duindorp. Je betaalt slechts 5 euro per 24 uur parkeren per auto met 1 reiziger. Voor elke medereizigers betaal je 1 euro extra (Max. 5 personen). Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis mee. Park+Beach is vanaf 1 april elke dag geldig.

Lekker weer? Lekker fietsen!

Met de kortingscode die je krijgt als je parkeert mag je 1 uur gratis fietsen met de HTM huurfiets om naar Scheveningen te fietsen en hem daar in een dropzone te parkeren. En heb je 1 uur gratis fietsen om later terug te fietsen naar de garage. Om gebruik te maken van de HTM fiets heb je de HTM fietsapp nodig. Per account zijn 4 fietsen te huren. In de HTM fietsapp kan je zien waar je de fietsen kan vinden. Voor CS-New Babylon staan de fietsen in de fietsenstalling onder het Koningin Julianaplein. Bij Malieveld staan de fietsen in de garage van Q-Park. En bij de Laakhaven staan de fietsen in de fietsenstalling van Station Hollands Spoor aan de Waldorpstraatzijde van het station.

Je betaalt slechts €5 per 24 uur voor je auto incl. één reiziger. Voor elke medereiziger betaal je 1 euro extra (Max. 5 personen. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis mee).

Park + Beach