Werken bij HTM

HTM zoekt collega's die vooruit willen!

Werken bij HTM betekent een goed salaris, diversiteit in functies en vakmanschap. We zijn trots op ons werk en klantgericht naar onze reizigers. Bij HTM heb je de mooiste werkplek van Den Haag en omstreken. Bekijk onze vacatures en ga met ons die mooie toekomst in. Kom verder!

HTM heeft de coolste job voor jou!

Waarom werken bij HTM?

Bij HTM zit je goed!

HTM is een modern bedrijf waar het plezierig werken is. Met collega’s die trots zijn op hun werk en een plezierige werksfeer belangrijk vinden. We gaan open en eerlijk met elkaar om en zijn klantvriendelijk. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Als grote werkgever hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid om verschillende doelgroepen kansen te bieden om volwaardig mee te doen op de arbeidsmarkt. We vinden het daarom ook belangrijk dat ons personeelsbestand aansluit op de diversiteit in de samenleving. Iedereen moet zich thuisvoelen bij HTM en daarom hebben we, naast leeftijd, sekse en geaardheid, speciaal oog voor de culturele, religieuze en etnische diversiteit. Daarnaast besteedt HTM intern aandacht aan inclusie, zodat iedereen zich thuis voelt en blijft voelen.

In 2020 is HTM in het medewerkerstevredenheids- onderzoek bovengemiddeld beoordeeld op werkgeverschap. Daar heeft HTM het keurmerk World Class Work Place 2020 – ofwel Beste Werkgever van 2020 - voor gekregen.

Binnen onze cao hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom, bij HTM zit je goed!