Adverteren in en op bus en tram

Reclame in en op de bus en tram? Daar kunt u niet om heen. Dagelijks stappen tienduizenden mensen in bussen en trams die door Den Haag en omgeving rijden. Adverteren in en op tram en bus is daarmee een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten, een nieuw product of congres te promoten of leden te werven. De bussen en trams van HTM rijden in de hele regio: Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Wateringen, Delft en Zoetermeer. U kunt kiezen uit een bus of tram aan de buitenkant (deels) voorzien van reclamestickers of het plaatsen van reclameposters in de bus of tram.

Adverteren buitenzijde bus en tram

De bussen, elektrische bussen, rood-beige GTL trams en de blauw-witte RandstadRail trams kunnen voorzien worden van reclame-uitingen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende vlakken, zoals de achterkant, boven de ramen of een reclame-uiting op de hele bus of tram. Ook het aantal weken waarop de reclame te zien is, is aan u.

Reclameposters en flyers in bus of tram

In de bussen en trams zijn verschillende plekken waar ruimte is voor reclameposters. Daarnaast kunt u ook flyers in de bussen en trams laten plaatsen. HTM heeft de organisatie van de reclameposters en flyers uitbesteed aan CPS Advertising. Op hun website vindt u alle informatie over de mogelijkheden en tarieven. 

Welke reclame-uitingen zijn toegestaan?

Reclame-uitingen moeten voldoen aan de regels daaraan gesteld door de Reclame Code Commissie. Daarnaast is het niet toegestaan om reclame te maken voor politieke partijen, politieke en/of controversiële uitingen, alcohol, tabak en geloofsovertuigingen. HTM behoudt zich het recht voor het ontwerp te weigeren. Pas na akkoordbevinding van het definitieve ontwerp door HTM worden afspraken vastgelegd in een contract.

Voor informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen met HTM B2B

Ton Hunnego