Bus of tram huren

Een familiedag of verenigingsuitje? Met al je collega’s in een partytram? Of met je familie of vrienden in een historische bus of tram? Er is meer mogelijk dan je denkt bij HTM Specials.

historische tram partytram

Dagtochten

Vreugdetours verhuurt touringcars op aanvraag. Maar Vreugdetours organiseert ook zo’n 60 verschillende dagtochten naar bijvoorbeeld De Biesbosch, de Keukenhof en allerlei musea en attracties in Nederland.

Meer weten?

Meer info over Vreugdetours vind je op hun website

Modern of historisch

Wil je een speciaal vervoermiddel huren? Je kunt er terecht voor trams en bussen: modern of historisch, met en zonder catering. Maar ook voor touringcars en grootschalig evenementenvervoer is HTM Specials je graag van dienst.

Meer weten?

Bekijk de website van HTM Specials of bel met 070 384 8725. De medewerkers van HTM Specials adviseren je graag over de mogelijkheden. 

Hoftrammm Geheel

Culinair genieten in de Hoftrammm

Een HTM tram is compleet omgetoverd tot een sfeervol restaurant.
Kom genieten tijdens een ruim twee uur durende rondrit vanaf het Kerkplein, via Scheveningen. Tijdens deze culinaire rit wordt er een heerlijk 4-gangendiner, samengesteld door Pierre Wind, in de tram bereid en uitgeserveerd.
Er zijn 44 zitplaatsen aan boord en de tram beschikt zelfs over een professionele keuken en toilet. De tram is ook in zijn geheel af te huren. Tramrestaurant Hoftrammm is dé ideale locatie voor een besloten diner, businessborrel of als bedrijfsuitje.

Meer info vind je op de website van de Hoftrammm.