Scholen

Met een groep kinderen op pad met het OV? Kies dan voor het Alles Kids Groepsdagkaart. En reis voordelig en makkelijk met maximaal 10 kinderen en 2 begeleiders. In elke bus of tram check je in en uit voor de hele groep. Ideaal voor een schoolreisje.

HTM Alles Kids Groepsdagkaart
Als reisproduct te plaatsen op een OV-chipkaart (zowel een anonieme als een persoonlijke OV-chipkaart)
Geldig op alle trams van HTM en de bussen van HTMbuzz.
Op maandag t/m vrijdag na 09.00 uur. In het weekeinde de hele dag.
Het reisproduct op de OV-chipkaart is geldig vanaf de eerste check-in tot einde dienst van die dag.
Maximaal 10 kinderen (4 t/m 18 jaar) en 2 begeleiders (vanaf 19 jaar).
Prijs € 29,00

Dit reisproduct zet je op een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart bij een OphaalautomaatLet op! Nadat je dit reisproduct op je OV-chipkaart hebt gezet, reis je na eerste check-in op dit reisproduct.

In elke bus of tram check je in en uit voor de hele groep. Je kunt met de hele groep tegelijk de hele dag reizen tot de laatste dienst van die dag.

Met een persoonlijk account van HTM bestel je eenvoudig het HTM Alles Kids Groepsdagkaart via de HTM webwinkel. Het Alles Kids groepsdagkaart kun je direct bij een ophaalautomaat op de betreffende OV-chipkaart zetten. Dit kan op een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart. Iedere maand ontvang je een factuur van de afgenomen producten.

Niet in het bezit van een OV-chipkaart?
Het is mogelijk gratis OV-chipkaarten in bruikleen te krijgen. Bij verlies of diefstal brengt HTM €12,50 per kaart in rekening.

Wil je meer weten?

Neem contact op.
Telefonisch tussen 9 en 16 uur: 070-384 8260 of stuur een e-mail

E-mail