NIEUWS

Kom ook naar Open dag Techniek

HTM opent haar deuren voor iedereen die graag in de techniek wil werken. Ben je nog bezig met je studie en/of zie jij een technische carrière voor je? Met of zonder technische achtergrond willen weten wat er allemaal mogelijk is bij HTM? Dan ben je van harte welkom op dinsdag 16 april tussen 15.00 en 20.00 uur op De Werf 30 in Den Haag.

Ruim 400 HTM’ers houden zich dagelijks bezig met onder andere het beheer en onderhoud van onze trams, rails en bovenleidingen. Daarmee zorgen zij ervoor dat onze trams comfortabel reizigers kunnen vervoeren. Zij doen dat met veel plezier en vakmanschap, want werken in de techniek is leuk!

Laat je op de open dag verrassen en zie tijdens een rondleiding door de werkplaats wat er allemaal mogelijk is. De medewerkers van HTM staan klaar om vragen te beantwoorden, je bekijkt de nieuwe TINA tram door een VR-bril en voor wie het durft: je kunt zelf proberen een storing te verhelpen aan een deur, wisselbak of het spoor. Tijdens de open dag krijgt iedereen de kans om te zien hoe de dag van een monteur eruitziet. Meld je je met een groep aan? Dan maken jullie ook nog eens kans op een dagje uit!

Ben jij of ken jij iemand die aan de slag wil in de techniek? Meld je dan aan via de werkenbijhtm-website.

Stap in de leukste baan van Den Haag!