Je bent van harte welkom bij HTM

Wij staan voor je klaar!

Welke reis je ook plant, het OV is de ideale manier om comfortabel en ontspannen te reizen. Of je nu naar school of college gaat, naar je werk moet, wil gaan shoppen of een dagje uit gaat, wij staan voor je klaar.

 

Benut je reistijd

Reizen met het OV heeft veel voordelen. Zo kun je je reistijd benutten voor een momentje voor jezelf. Even je mail of agenda checken op weg naar werk en de dag goed starten. Of even je social media checken, het nieuws bijlezen, gamen, of je favoriete serie kijken.

Doe méér onderweg. Pak de bus of tram.

HTM fiets vanaf € 1,-

Combineer je tram- of busreis met de HTM fiets. Zo ben je nog sneller op je bestemming of eerder thuis. Je kunt de HTM fiets natuurlijk ook gewoon gebruiken om te fietsen naar je favoriete winkel, naar kantoor of waar je ook maar wilt komen. Je vindt onze fietsen in Den Haag, Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg. Kosten zijn € 1,- per 30 minuten. 

Lees verder >>

Drukte-indicator

Toch graag van tevoren weten hoe druk jouw tram of bus naar verwachting is? Gebruik de HTM reisinformatie app of de HTM reisplanner op de website en check het aantal poppetjes ter indicatie van de verwachtte drukte op dat moment. 

Goed om te weten

Vergeet niet dat je in de tram, bus én op de halte een mondkapje moet dragen. Neem tijdens het wachten op de halte ook de 1,5 meter in acht.

Wij zorgen voor extra ventilatie door het automatisch openen van de deuren als een tram of bus stopt bij de halte.