Naar inhoud
Nieuwsbericht
29 mei 2024

HTM ondertekent verklaring voor gelijke kansen bij werving en selectie

HTM en 49 andere bedrijven ondertekenen verklaring voor gelijke kansen bij werving en selectie

Een groep van ruim 50 bedrijven en organisaties waaronder HTM heeft de 'Verklaring Gelijke kansen' ondertekend, waarmee zij zich schaart achter een beweging die streeft naar een inclusievere arbeidsmarkt.

De Nederlandse arbeidsmarkt is niet voor iedereen even gastvrij. Er staan nog steeds mensen aan de kant die wel willen en kunnen werken. Daar moet verandering in komen. Daarom ondertekenden ruim 50 bedrijven en organisaties maandag 27 mei de verklaring ‘Gelijke kansen’. Dit werd gedaan in aanwezigheid van demissionair-minister Van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

Bij HTM vinden we dat iedereen, hoe verschillend ook, dezelfde kansen moet krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen. In de samenleving en als werknemer en collega van HTM. Daarom werken we elke dag aan meer diversiteit en inclusiviteit binnen onze organisatie. Een organisatie waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Want ook dat is fijn werken bij HTM’, vertelt Saskia Dwars, HR directeur van HTM en mede-ondertekenaar van het convenant.