‘s Nachts naar huis en de laatste bus of tram is vertrokken? Ga dan met 1 van 6 nachtbus-lijnen. De nachtbussen vertrekken vanuit het centrum van Den Haag rijden tot in de vroege uurtjes naar Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Ypenburg, Voorschoten, Wassenaar, Leidschenveen, Nootdorp en Delft. De bussen en halten zijn te herkennen aan de nummers N1 t/m N6. Het vertrekpunt voor de bussen is halte Buitenhof, ter hoogte van Café Dudok.

Waar en wanneer rijdt de nachtbus?

De nachtbussen rijden iedere vrijdag- en zaterdagnacht van 1.00 t/m 5.00 uur en de bussen vertrekken ieder uur. Kijk hier voor de plattegrond met de routes van de nachtbussen.
Kijk hier voor de flyer met alle halten en vertrektijden van de 6 nachtbussen.

Kaartje nachtbus

Een kaartje voor de nachtbus kost € 5; reizen met de nachtbus kan op de volgende manier:

  • Reis en betaal met de OV-chipkaart: check in en uit met uw OV-chipkaart. U betaalt een vast bedrag van € 5,00. U kunt zowel een anonieme als een persoonlijke OV-chipkaart gebruiken. 
  • Koop een kaartje via de HTM Ticket app: download de HTM Ticket app op uw smartphone. Koop hier met uw creditcard of iDeal een HTM nachtbus-kaart. Het kaartje is alleen te koop op vrijdag en zaterdag in de HTM Ticket app. Het kaartje is alleen geldig op de dag van aankoop.
  • Koop een los kaartje bij de chauffeur in de nachtbus: betalen kan met bankpas of creditcard.

Overstappen kan met het overstapkaartje!

Overstappen is toegestaan op andere nachtbus-lijnen en op de de Arriva nachtbus 800 tussen Zoetermeer en Leiden. Vraag een overstapkaartje de buschauffeur en laat dit zien in de volgende nachtbus. Check niet opnieuw in met de OV-chipkaart, anders betaalt u weer € 5.