Tourist Day Ticket

Het Tourist Day Ticket is een vervoerbewijs voor 1 dag, waarmee je kan reizen met alle trams, bussen, metro's en waterbus in Zuid-Holland.  Het Tourist Day Ticket kost € 14,50.

Zuid-Holland beschikt over uitstekend openbaar vervoer (OV). Den Haag en Rotterdam hebben een goed OV-netwerk. De bus, tram, metro en waterbus brengen je vaak, snel en comfortabel naar de verschillende hotspots. Ook zijn de historische centra van Delft, Dordrecht, Leiden en Gouda, de stranden aan de Noordzeekust en topbestemmingen als de Keukenhof en Kinderdijk gemakkelijk te bereiken. Ga erop uit met het OV en laat je verrassen!

Klik hier voor een reisadvies naar de leukste hotspots

Hoe te gebruiken?

TDT2019 Houd aan het begin van je reis om in te checken het Tourist Day Ticket tegen de kaartlezer in bus of tram of bij een poortje. Als je uitstapt houd je de Tourist Day Ticket weer tegen de kaartlezer om uit te checken. Ook wanneer je overstapt naar een ander vervoermiddel of een ander vervoerbedrijf. 

Waar geldig?

Het Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, Arriva, Connexxion, EBS, Qbuzz en Waterbus in Zuid-Holland.
Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de NS trein, RET Fast Ferry, Driehoeksveer ferry, buurtbus Connexxion, OV taxi, bus 484 Connexxion Haaglanden, HTM Nachtbus Den Haag, Nachtbus Arriva en RET BOB-bus Rotterdam.

Waar te koop?

  • HTM Servicepunten op Den Haag Centraal, station Hollands Spoor, station Delft en Zoetermeer Centrum-West.
  • Bij verschillende hotels, alleen voor hun gasten: overzicht hotels
  • Alle verkooppunten in de regio Rotterdam - Den Haag.

HTM helpt je graag

Klantenservice: 0900-4864636

(gebruikelijke belkosten)

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22:00 uur
Zaterdag 08:00 – 22:00 uur
Zondag 09:00 – 22:00 uur
Of op Facebook en Twitter.