Adverteren

Vergroot je naamsbekendheid, werf nieuwe leden of promoot een nieuw product door te adverteren op en in de trams van HTM.

Reclame op de buitenkant van de tram? Daar kun je niet omheen. Het is een opvallende manier om je bedrijf, product of evenement te presenteren aan een groot publiek in de regio Haaglanden: Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Wateringen, Delft, Scheveningen en Kijkduin. 

Met tramreclame val je gegarandeerd op. Een prima manier om je naamsbekendheid te vergroten, een nieuw product te promoten, een evenement of congres aan te kondigen. 

Adverteren op RandstadRail-trams?

RandstadRail-trams rijden op de route van tram 3, 4 en 19. Dus van Zoetermeer naar Den Haag en van Leidschendam naar Delft. 

Reclame voor op onze tram moeten voldoen aan de regels daaraan gesteld door de Reclame Code Commissie. Daarnaast kan het geen reclame van politieke partijen zijn, politieke en/of controversiële uitingen, geen alcohol/tabak, en geen geloofsovertuigingen. HTM behoudt zich het recht voor het ontwerp te weigeren. Pas na akkoordbevinding van het definitieve ontwerp door HTM worden afspraken vastgelegd in een contract.

Adverteren in de rood-beige en RandstadRail-trams?

Dagelijks stappen tienduizenden mensen in bussen en trams die door de hele regio Haaglanden rijden. Adverteren in de tram is daarmee een effectieve manier om naamsbekendheid te vergroten, een nieuw product te promoten of leden te werven. In alle trams kun je posters op laten hangen en in de RandstadRail-tram kun je ook flyers gebruiken. 

Meer weten over binnenreclame?

Neem dan contact op met CPS Advertising.

website CPS Advertising

 

 

 

 

 

Meer weten over buitenreclame?

Stuur HTM gerust een e-mail met je vraag.

e-mail HTM

 

 

 

 

 

Meer weten over busreclame?

Neem dan contact op met OVMedia

website OVMedia