Naar inhoud
Persbericht
02 apr. 2024

HTM stelt Eline Mertens aan als manager Duurzaamheid

HTM stelt Eline Mertens aan als manager duurzaamheid. In deze nieuwe functie speelt zij een belangrijke rol bij het bevorderen van duurzame initiatieven binnen HTM. Eline Mertens, gaat zich met haar kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid richten op het ontwikkelen en implementeren van innovatieve en effectieve duurzaamheidsprogramma's.

Eline Mertens, manager Duurzaamheid HTM
Eline Mertens, manager Duurzaamheid HTM

Deze verminderen de impact van HTM op het milieu en verkleinen de CO2-uitstoot van het bedrijf sterk.

“Een van mijn belangrijkste doelen bij HTM is om duurzaamheid te verankeren in alle haarvaten van onze activiteiten.”, vertelt Eline Mertens. ”Ik kijk ernaar uit om samen met alle betrokken collega’s stappen te zetten richting een duurzamere toekomst van het openbaar vervoer in de Haagse regio.”

‘”De benoeming van Eline Mertens als manager duurzaamheid laat zien dat HTM sterk inzet op een groenere en duurzamere bedrijfsvoering. Wij streven namelijk voortdurend naar innovatie en duurzaamheid in al onze activiteiten. We vertrouwen erop dat we samen onze ambitieuze doelstellingen bereiken en daarmee bijdragen aan een groenere toekomst.”, aldus Rien Heilbron, directeur Techniek bij HTM.