Zakelijk reizen

Speciaal voor zakelijk gebruik, groepen en individueel vervoer biedt HTM allerlei producten op maat. Denk aan zakelijke abonnementen voor het woon-werkverkeer of vervoer van deur tot deur.

foto zakelijk

Uitgebreid netwerk  

Ben je op zoek naar vervoer voor schoolgaande kinderen, collega’s of directieleden? Heb je een speciaal evenement of congres en zoek je vervoer op maat? Met het uitgebreide netwerk van trams, bussen en regionale taxi’s biedt HTM de best passende en meest voordelige oplossing.

Taxi of touringcar   

Bij HTM ben je aan het juiste adres voor vervoer van deur tot deur. Of het nu gaat om vervoer per touringcar, taxi of andere speciale wensen. HTM verzorgt deze tot in de puntjes. HTM  bezit het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer (TX Keur).  Daarnaast ook het Keurmerk Touringcarbedrijf. Onder andere veilig rijden, naleving van de voorschriften en uitstekende service door de chauffeur zijn gegarandeerd.

 

HTM Congreskaart

Organiseer je binnenkort een congres of evenement? Gebruik dan de HTM Congreskaart.
Gemakkelijk en voordelig.

Meer weten?

 

 

 

 

 

Vragen? 

Bekijk gerust de mogelijkheden. Ook als het gaat over adverteren in en op onze trams en bussen. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zowel voor, tijdens en ook na je reis met HTM. 

Voor zakelijke abonnementen?
Bel: 070-3848260 (iedere werkdag, bereikbaar van 9.00 - 16.00 uur)

 

 

 

Voor vervoer deur tot deur en groepen?
Bel: 070-3848725