Grootgebruik contract

Ben je werkgever en reizen minimaal 25 medewerkers met het openbaar vervoer?

Abonnementen aanvragen, verlengen en wijzigen kan met een Grootgebruik contract. 
Minimale deelname is 25 medewerkers. Met een account heb je toegang tot een beveiligde website. Abonnementen zijn eenvoudig aan te vragen of te wijzigen. Een keer per maand ontvang je achteraf een factuur. Voor alle vragen, opmerkingen en extra diensten kunnen medewerkers terecht bij ons serviceloket. Dit bevindt zich op de 3de etage van kantoren "Stichthage" op Den Haag Centraal. 

Advies op maat

Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Telefonisch tussen 9 en 16 uur: 070-384 8260 of stuur een e-mail.

E-mail

 

Voordelen voor de werkgever Voordelen voor de werknemer
Eenvoudige online aanvraag en beheer. Je abonnement staat als reisproduct op je persoonlijke OV-chipkaart.
Minder administratie. Alle zakelijke abonnementen op maandelijks factuur. Het abonnement mag je voor zowel woon-werkverkeer als privé gebruiken.
De kosten voor het reizen met het openbaar vervoer in het
woon-werkverkeer mag je belastingvrij vergoeden.
Speciaal Serviceloket voor zakelijke klanten.
Overzichtelijke rapportages. Je hoeft geen declaraties in te dienen en administratie bij te houden.
Gemakkelijk de HTM Relatiekaart voor je bezoekers en relaties aanvragen.  

 

 

 

  

Service

Op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur zijn wij voor vragen van werkgevers telefonisch bereikbaar. Tussen 10:00 en 13:00 uur kunnen medewerkers terecht bij ons speciale serviceloket op Den Haag Centraal. Vanuit de stationshal neem je de roltrap naast de OV Servicewinkel naar de ingang van kantoren "Stichthage". Medewerkers kunnen zich melden bij de receptie. Het Serviceloket zit op de 3e etage.

HTM Relatiekaart

Speciaal voor bedrijven die een contract hebben. Het is een los kaartje, waarmee je een retourrit maakt. Dat zijn 2 ritten op 1 dag van elk maximaal 60 minuten. Geldig in alle trams van HTM en de bussen van HTMbuzz (uitgezonderd HTM Nachtbuzz).
Met dit kaartje check je in en uit. De prijs is € 3,80 per stuk (afname per 10 stuks).